Știrile zilei

VIDEO: Taximetrist buzoian, rănit într-un accident produs în această dimineață

Un taximetrist din Buzău a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost victima unui accident rutier produs din cauza neacordării de prioritate.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09:00, la intersecția străzilor Ovidiu și Căpșunilor. Taximetristul, aflat singur în mașină, se deplasa pe Căpșunilor către strada Oituz în momentul în care un autoturism Volkswagen, condus tot de un buzoian, a pătruns în intersecție dinspre strada Ovidiu. Impactul a fost inevitabil și a dus la rănirea taximetristului, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Taximetristul se afla singur în mașină și nu a avut timp să reacționeze, trezindu-se lovit în partea laterală de șoferul Volkswagen-ului.

Ciudat este că nu cel din urmă poartă vina pentru producerea accidentului, ci chiar taximetristul. E drept că impactul a fost „favorizat” și de ipsa oricărui indicator rutier în zonă. Intersecția este nesemnalizată, aici neexistând niciun indicator „Oprire” sau „Cedează trecerea!”.

Așa se face că în intersecția cu pricina se aplică prioritatea de dreapta, deși pare că strada Căpșunilor este drumul principal.

Polițiștii vor întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close