Știrile zilei

VIDEO: Pacient adus cu izoleta, la Spitalul Județean de Urgență Buzău

UPDATE: În urmă cu puțin timp, reprezentanții Instituției Prefectului județului Buzău au comunicat că, „în cursul serii de 8.03.2020, o persoana de sex feminin, în vârsta de 73 de ani, întoarsă din Rimini, Italia, in data de 2.03.2020 ( data la care Rimini nu era declarată zona galbena de risc), a sunat la 112 și a fost transportată cu izolata la Spitalul Județean de Urgentă Buzau, având următoarea simptomatologie: febra, vărsături. Vor fi recoltate probe ce vor fi trimise la Institutul “Matei Bals” din București”.


O persoană de sex feminin, din Pârscov, a fost preluată de acasă de un echipaj SMURD și transportată cu „izoleta” la spitalul din Buzău.

Imaginile au fost făcute publice de un pacient care se afla, duminică seară, în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Misiunea ar fi avut loc în jurul orei 18:00. Echipajul SMURD s-a deplasat la fața locului și a preluat-o pe femeie în condiții de siguranță, după care a transportat-o în curtea Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Ea a fost introdusă într-un modul special adus în curtea spitalului tocmai pentru izolarea persoanelor suspecte de infectare cu virusuri.

FACEM PRECIZAREA CĂ NU ESTE CAZUL SĂ VĂ ALARMAȚI. DE ALTFEL, UNUL DINTRE MOTIVELE PENTRU CARE AUTORITATILE AU DECIS SĂ NU MAI COMUNICE PE ACEST SUBIECT ESTE TOCMAI PROTEJAREA POPULATIEI DE INFORMAȚIILE PANICARDE. ESTE POSIBIL CA PERSOANA INTERNATĂ ASTĂ-SEARĂ ÎN MODUL SĂ AIBĂ O SIMPLĂ GRIPĂ. 

INFORMAȚI-VĂ DOAR DE PE CANALE OFICIALE ȘI NU UITAȚI SĂ VĂ PROTEJAȚI URMÂND SFATURILE SPECIALIȘTILOR!

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close