Buzăul MeuUTILE

Unde se mănâncă bine în Buzău

Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat, la un moment dat, să ajungă într-un oraș străin, iar primul lucru de care a avut nevoie a fost un loc în care să mănânce bine și la un preț rezonabil.

Buzăul nu duce lipsă de restaurante și, în ciuda statutului de oraș mic, se poate lăuda cu numeroase localuri în care papilele gustative sunt prima grijă a bucătarilor.

Din review-urile primite de la clienți și având în vedere raportul calitate-preț, dar și accesibilitatea locației (parcare, distanță față de centru), am întocmit o listă de localuri în care poți intra cu încredere.

Here we go!

 1. BISTRO JUNIOR – Bd. Gării, Nr. 4-6 | Probabil cel mai bun raport calitate-preț. Se servește meniul zilei, iar meniul à la carte este probabil cel mai variat din oraș. Este aproape de centru, dar nu are parcare proprie (o împarte cu Hasdeul). Este localul pe care n-ai să-l vezi niciodată gol.
 2. TO GO Food– Intersecția de la avion (rond Carrefour) – mâncare pentru acasă
 3. BOZA CAFE@LOUNGE – Strada Colonel Buzoianu, lângă Școala Nr. 8. Meniul zilei, meniu à la carte, preparate tradiționale din carne (pastramă, cârnați, babic, pituști, cârnați de babic, carne afumată natural).
 4. PIZZA MARINA – Str. Ion Băieșu, Buzău | Pizza, ciorbe, fripturi, salate, Meniul zilei. Prețuri decente, calitate peste așteptări.
 5. TAVERNA BUZOIANĂ – Str. Alexandru Marghiloman, Nr. 7 | Meniul à la carte este dublat de meniul zilei. Preparate gustoase, servire rapidă. Clienții apreciază ciorbele și fripturile. Minusuri: Nu există parcare.
 6. GARDEN RESTAURANT- Bd. Unirii, Nr. 202 (până în podul de la Mărăcineni se face dreapta, pe lângă OMV). Interior de lux; exteriorul „nu dă de bănuit”. Mâncare de nota 10.
 7. CASA BERARILOR – Bd. Nicolae Bălcescu, Nr. 38 | Mâncare bună. Bere rece. Muzică de calitate. Servire ireproșabilă.
 8. O’ BROTHERS PUB – Str. Mesteacănului, Nr. 10 | Un local foarte căutat de clienți. Se mânâncă bine și au meniul zilei. Ca plusuri, au preparate din bucătăria internațională pe care nu le găsești nicăieri în oraș. Bere proaspătă, nefiltrată, în tankuri proprii. Nu au parcare, iar prețurile sunt cu 2-3 lei mai mari față de medie.
 9. MOARA DRĂGĂICILOR – Mărăcineni, E85, Nr. 1 | Preparate tradiționale românești. Prețuri mai piperate decât primele cinci localuri.
 10. TOSCANA GRILL– Str. Alexandru Marghiloman, Nr. 86
 11. SPORTS PUB – Str. Mesteacănului, Nr. 1 (lângă Sala Sporturilor) |  Aduce in Buzau atmosfera tipică pub-urilor londoneze sau irlandeze, unde se bea bere si se vizionează meciuri de fotbal, dar nu numai asta. Chiar au mâncare bună și au o mică parcare amenajată în fața restaurantului.
 12. RESTAURANTUL CHINEZESC – Str. Alexandru Marghiloman, Nr. 208 | Preparate surprinzător de bune și la prețuri accesibile. Nu au parcare, dar fac livrări. Au meniuri pentru vegetarieni.
 13. CONACUL TRANDAFIRILOR – Parcul Crâng, Buzău | Nu e tocmai locul în care poți ajunge ușor, având în vedere că se află în inima parcului, iar circulația cu mașina a fost interzisă de primărie. Dar au o mâncare foarte bună, la prețuri rezonabile, într-o atmosferă relaxată.
 14. CURTEA VECHE – Str. Patriei, colț cu Spiru Haret | Raport calitate – preț foarte bun. Fac o pizza foarte bună, dar servesc și preparate românești. Nu au parcare și sunt situați într-o zonă foarte aglomerată, lângă fast-food Jabbar și Alladin. Fac și livrări.
 15. SOPHIA BRASERIE&CAFE – Bd. Nicolae Bălcescu, Nr. 2
 16. CURTEA DOMNEASCĂ – Str. Mioriței, Nr. 2
 17. GALACTIC CLUB – În incinta stadionului Gloria (Bd. Mareșal Averescu)
 18. RESTAURANT TOLEDO
 19. RESTAURANT PIK-NIK – Str Victoriei, Nr. 7

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close