Buzăul Meu

Unde alergăm în Buzău după ce se închide stadionul de la „Lapte”?

Pe data de 6 martie 2020 vor începe lucrările de reabilitare a Stadionului de atletism, iar începând de luni, 2 martie, nicio persoană nu va mai avea voie în incinta stadionului. Fie că vorbim despre alergătorii „de ocazie”, fie despre atleți sau aspiranții la un loc în școlile militare, condiția fizică este cea care are de pierdut.

Cum terenul de la „Lapte” – locul preferat de amatorii de mișcare – va sta închis o lungă perioadă, eBuzău.ro vine cu propuneri pentru cei care vor să rămână în formă.

  1. Parcul Crâng din Buzău. Aleile sale formează un circuit destul de lung, iar aerul proaspăt al dimineții poate binecuvântare pentru plâmâni. Inconvenientul este că nu poti ști câți metri ai parcurs decât dacă porți un smartwatch care măsoară distanța alergată.
  2. Parcul Tineretului. O tură în jurul parcului ar putea da gata orice persoană cu antrenament de birou. Așa că, dacă n-ai mai alergat de mult, pune-ți un echipament lejer și hai la mișcare!
  3. Parcul Marghiloman. Pentru un maratonist nu este locul cel mai potrivit, dar pentru cei care aleargă să se mențină în formă poate constitui destinația favorită. aleile nu sunt foarte lungi, dar priveliștea este minunată, iar vegetația e la ea acasă.

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă invităm la mișcare în oricare dintre parcurile municipiului. Dumneavoastră ce alt loc potrivit alergării cunoașteți?

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close