Știrile zilei

Un tânăr militar din Buzău s-a aruncat de la etaj

Sfârșit cumplit, durere imensă și multe semne de întrebare după moartea suspectă a unui tânăr polițist militar din Buzău. Bărbatul a fost găsit mort astăzi lângă ghena unui bloc de pe Unirii după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Tânărul a cărui identitate nu o vom face publică era angajat al MApN, arma Poliție Militară, era căsătorit și avea o fetiță. Bărbatul în vârstă de 36 de ani locuia într-un bloc din zona „Cuptorul de Aur”, iar astăzi, în jurul orei 14:30, și-ar fi pus capăt zilelor aruncându-se în gol de la etajul al cincilea.

Căzătura de la cei aproximativ 20 de metri, cât sunt până jos, i-a fost fatală bărbatului. Un trecător l-a zărit agonizând lângă ghena blocului și a sunat imediat la 112. Un echipaj SMURD și-a făcut imediat apariția la fața locului și, fără să mai aștepte ambulanța, l-a preluat pe tânăr și l-a transportat la spital. Câteva zeci de minute mai târziu, medicii de la UPU au fost nevoiți să pronunțe decesul.

Scenariul cel mai verosimil este cel al unei precipitări de la înălțime. Se pare că, în ultima vreme, militarul buzoian se confrunta cu anumite probleme, care l-ar fi împins să facă acest gest necugetat. El ar fi vorbit cu membri ai familiei până în ultimele clipe de viață și ar fi anunțat că intenționează să își pună capăt zilelor.

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close