Social

Un tânăr militar din Buzău are nevoie de ajutorul nostru!

Solidaritate a militarilor buzoieni, pentru ajutorarea unui tânăr camarad diagnosticat cu o afecțiune severă.

Printr-o postare pe Facebook, oamenii de bine sunt rugați să contribuie la salvarea vieții tânărului militar Ciprian Tudorancea, încadrat la unitatea B3 Geniu din Mărăcineni, care de curând a fost diagnosticat cu o boală cumplită.

În urmă cu câteva luni, tânărul de 23 de ani, din Cernătești, a mers la medic, unde a primit un diagnostic cutremurător. În prezent, tânărul se află internat la Institutul Oncologic Fundeni, unde așteaptă să efectueze un al doilea set de citostatice. Tratamentul costă destul de mult, iar familia are nevoie de ajutor.

Să nu asistăm nepăsători la drama unui seamăn de-al nostru, fiindcă necazul îl poate lovi pe oricare dintre noi..

„SOS Ciprian Constantin!
Dragi camarazi, un tânăr camarad suferă pe un pat de spital…
Fruntaș Tudorancea Ciprian Constantin încadrat la B 3 Geniu Buzău, are nevoie de sprijinul nostru al camarazilor ! Ciprian Constantin a fost diagnosticat cu tumoră malignă fosele nazale și tumoră malignă rinofaringe.
Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7000 de lei.
Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli si salvării vieții tânărului nostru camarad.
Donațile se pot face în contul beneficiarului, cu urmatoarele caracteristici:
Nume client: Tudorancea Ciprian Constantin.
Numar cont: RO14BTRL01001201492888XX
Orice sumă cât de mică, donată de camarazi, poate hotărâ în acest moment viața camaradului nostru, aflat în grea suferință.
Pentru informații suplimentare: Plt.adj. Eduard Stan star 4344-155, mobil 0744 263 134”, este postarea de Facebook a unui camarad.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close