Știrile zilei

Sorin s-a spânzurat, lăsând în urmă o durere imensă și multe semne de întrebare

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Bisoca, județul  Buzău, și-a pus capăt zilelor spânzurându-se. Gestul său a șocat întreaga comunitate din Franța, acolo unde se afla la muncă, dar i-a cutremurat și pe apropiați, care nici până acum nu își pot explica gestul băiatului.

„Soare”, așa cum era alintat de prieteni, era căsătorit și avea un copil. Nimeni nu știe ce l-a împins să comită un asemenea gest, dar apropiații spun că Sorin nu ar fi avut motive să facă asta.

În urmă cu șapte ani, fratele său, Răzvan, a sfârșit în același mod. Elev în clasa a XI-a, băiatul s-a spânzurat de creanga unui nuc, din cauza unei iubiri neîmpărtășite.

Sorin absolvise Liceul Tehnologic “Traian Săvulescu” din Râmnicu Sărat. El locuise în satul Recea din comuna Bisoca, dar, după căsătorie,  se mutase la Râmnicu Sărat.

De mai mult timp se afla la muncă în Franța, loc în care a și ales să își pună capăt zilelor. În urmă cu aproximativ o lună de zile, băiatul ar fi postat pe Facebook un text pe care prietenii l-au interpretat ca pe un mesaj de adio, dar Sorin a negat atunci că ar avea asemenea intenții.

Tânărul era căsătorit și avea un copil de doi ani.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close