Știrile zilei
Ultima oră:

EXCLUSIV: Scene de groază, în cartierul Broșteni! (video)

Scântei, ambulanță și geamuri sparte, în urma unei despărțiri

Scene de coșmar s-au derulat azi-noapte, în cartierul Broșteni din municipiul Buzău. O tânără a fost găsită agonizând în plină stradă, după ce iubitul său ar fi târât-o cu mașina, într-un acces de furie.

În jurul orei 23:20, un apel la 112 anunța că o tânără zace pe o stradă din cartierul Broșteni, în apropierea Colegiului ASE. Fata ar fi fost victima unei agresiuni din partea propriului iubit care, într-un acces de furie, ar fi târât-o cu mașina, după care s-a făcut nevăzut.

Martori ai cumplitului eveniment au fost cioburile împrăștiate pe carosabil de la geamul BMW-ului și urletele de durere ale victimei. În tot acest timp, o prietenă de-a fetei a stat tot timpul lângă aceasta și le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Testată cu aparatul Dragger: 0.93 g/l alcool pur în aerul expirat

Se pare că totul a început după o întâlnire cu scântei între cei doi. Tânărul în vârstă de 27 de ani și iubita sa, cu opt ani mai mică, se despărțiseră de curând, iar aseară au avut o întâlnire la blocul în care locuia fata. În BMW-ul bărbatului se mai afla un prieten al acestuia, care îl însoțise la întâlnire.

De cealaltă parte, și tânăra venise însoțită de o prietenă. După ce foștii iubiți și-au aruncat vorbe grele, bărbatul i-a spus fetei că pentru ei nu mai există nicio cale de împăcare, moment în care lucrurile au luat-o razna. Fata de 19 ani, aflată în stare de ebrietate, s-a agățat de mașina fostului iubit, un BMW Coupe, care a târât-o câțiva metri. Tânăra s-a desprins de mașină și a căzut pe asfalt. Geamul autoturismului s-a făcut țăndări, însă șoferul nu a mai oprit și a șters-o de la fața locului.

Urcată în ambulanță, fata a povestit tot cu lux de amănunte, inclusiv ce băuturi a consumat. Ajunsă la spital cu leziuni pe față și membre, ea a declarat că nu vrea să depună plângere împotriva fostului iubit.

După ce s-a făcut nevăzut, tânărul a fost identificat de polițiști, însă nu a fost pus sub acuzare.

FOTO|VIDEO:

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close