Știrile zilei

Târgul Prețurilor Mici vine în Buzău

În curând va sosi în Buzău „Târgul Prețurilor Mici”. Evenimentul are loc în parcarea Penny Market.

De ani de zile, la Buzău se organizează un târg al producătorilor de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole textile ce atrage mereu clienți dornici să cumpere la prețuri mai mici decât cele din magazine. Miercuri, 26 februarie, același organizator va inaugura la Buzău „Târgul Prețurilor Mici”.

Târgul funcționează în locația consacrată: parcarea Penny Market din Unirii Nord, aproape de intrarea în Galleria Mall. Cei peste treizeci de comercianți vând, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Din experiența anilor trecuți, organizatorul a învățat că buzoienii preferă încălțămintea de calitate, produsă în fabricile românești:

„Vindem foarte bine încălțămintea din piele. Buzoienii preferă să cumpere pantofi făcuți în Bucovina, la prețuri de 120-140 de lei, față de 200 de lei sau mai mult, atât cât sunt în magazine. În plus, la standurile noastre se mai poate negocia prețul, ceea ce reprezintă, din start, un câștig.”, a subliniat organizatorul.

Târgul va rămâne în Buzău până pe data de 1 martie 2020.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close