Buzăul Meu

Strada din Buzău pe care zilnic se dau zeci de amenzi! (FOTO)

De când Primăria a inversat sensul unic de pe strada Ostrovului, tronsonul cuprins între Poșta veche și părculețul din spatele Catedralei Municipale „Sfântul Sava”, Poliția Locală nu mai contenește cu amenzile. Bulversați de schimbările dese, șoferii nu mai sunt atenți la indicatoarele rutiere și pătrund pe sensul unic, însă la capătul străzii dau nas în na cu poliția.

Pe tronsonul cuprins între Tribunal și Baroul de Avocați, Poliția Locală Buzău și-a înființat un punct fix. Conturile instituției se îngroașă zilnic cu câteva zeci de mii de lei, cu largul concurs al șoferilor care nu respectă indicatoarele de circulație.

Pentru că ani de zile au fost obișnuiți să circule dinspre barou înspre centru, și nu invers, șoferii cad pradă inversării regimului de sens și scot din buzunar câteva sute de lei pentru abaterea lor.

Victime sigure sunt șoferii care, venind de pe străduța dinspre ANAF și APM, virează la stânga spre Poșta Veche. Aici îi așteaptă însă un echipaj de poliție locală, care profită din plin de neatenția conducătorilor auto.

Mulți dintre șoferi se plâng de faptul că modificarea este insuficient semnalizată. Totuși, acest lucru nu îi scutește de răspunderea contravențională, iar amenzile se dublează în cazul în care nu sunt plătite în termenul de 15 zile prevăzut de lege.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close