Administrație

Silviu Nicoară a demisionat din Consiliul Județean

Fostul director al Urbis-Serv Buzău, Silviu Nicoară, și-a înaintat demisia din funcția de consilier județean. Nicoară ar fi preferat o carieră de funcționar public, fapt ce l-ar fi plasat în incompatibilitate cu demnitatea de ales local.

Ales consilier județean în 2016, pe listele PSD, Silviu Nicoară s-a făcut remarcat mai ales după ce a preluat șefia „Urbis Serv”. În cei aproape doi ani de mandat la cârma societății Primăriei Buzău, Nicoară a bifat numai reușite: de la modernizarea bazei de utilaje până la „marea asfaltare” și reconfigurarea zonei verzi a Buzăului.

În vara anului trecut, relația dintre Silviu Nicoară și Primăria Buzău au intrat într-o eră glaciară, lucru ce a dus inevitabil la îndepărtarea sa din funcția de director al Urbis. Nicoară a plecat prin demisie și s-a alăturat echipei Primăriei Săgeata, unde a repetat figura frumoasă de la Urbis.

La finele anului trecut, pentru a se fixa pe poziția de funcționar public, Silviu Nicoară a susținut și promovat un concurs de angajare la Direcția de Cultură a județului Buzău.

Pentru a nu se afla în incompatibilitate, Nicoară a decis să își dea demisia din funcția de consilier local. Săptămâna trecută, el a cerut colegilor să ia act de demisia sa, gest care se va concretiza în următoarea ședință de Consiliu Județean, adică joi, 30 ianuarie 2020.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close