Știrile zilei

Senzație majoră, cu 203 la oră!

Peste 230 sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri pentru neregulile constatate în trafic / Poliţiştii au întocmit 2 dosare penale şi au reţinut 26 permise de conducere. Un șofer a fost oprit de poliție după ce a circulat cu 203km/h, la Costești.

În urma neregulilor constatate în trafic în ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 235 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut în vederea suspendării 31 permise de conducere şi au întocmit 2 dosare penale.

Aparatele radar care au acţionat pe principalele artere de circulaţie au înregistrat 94 de autovehicule ce au depăşit regimul legal de viteză, 15 dintre şoferi fiind „nevoiţi” să predea permisele pentru următoarele 90 de zile din cauza vitezelor cu care şi-au condus autovehiculele. Cea mai mare viteză a fost înregistrată în cazul unui autoturism condus de un bucureștean de 32 de ani pe DN 2 E85, în afara localităţii Costești – 203 km/h.

Tot în ultimele 72 de ore, poliţiştii rutieri au reţinut alte 16 permise de conducere, 7 pentru depăşire neregulamentară, 3 pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea auto şi pietonală, două pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, două pentru utilizarea telefonului mobil în timpul condusului și câte unul pentru circulaţie pe contrasens şi pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.

În ultimele 72 de ore poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră au întocmit şi trei dosare penale pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa alcoolului (alcoolemii cuprinse 0,78 mg/l şi 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat). În toate situaţiile, conducătorilor auto le-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close