Economie & BusinessUTILE

S-a deschis YOYO, cea mai cochetă cofetărie din Buzău! Mărțișoare gratis la inaugurare

Duminică, 1 martie 2020, a fost inaugurată cea mai nouă și cochetă cofetărie din Buzău. Este vorba despre YOYO Artisan Bakery, proiectul a doi buzoieni pasionați de crearea dulcelui natural.

Începând de astăzi, buzoienii amatori de dulciuri trebuie să viziteze neapărat cofetăria Yoyo Artisan Bakery de pe strada Răscoalei, nr. 125, unde vor găsi o gamă variată de prăjituri pregătite din ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți. Produsele care intră în compoziția prăjiturilor sunt 100% naturale și de cea mai bună calitate. Tocmai de aceea, gustul lor este unul deosebit.

La deschidere, clienții vor primi mărțișoare dulci, pregătite cu multă pricepere și pasiune de maestrul cofetar.

  • De ce o nouă cofetărie în Buzău?

Povestea YOYO Artisan Bakery este, înainte de toate, una despre curajul de a-ți urma propriul vis. Totul a început acum câțiva ani, atunci când, gătind dulciuri pentru aniversarea fiului său, doamna Angela Cucu a primit cea mai frumoasă și încurajatoare recunoaștere de care se poate bucura o gospodină. Feed-back-ul celor prezenți a încurajat-o să gătească din ce în ce mai multe dulciuri sănătoase, iar până la deschiderea unei afaceri a fost un singur pas.

A urmat un drum anevoios printre toate etapele pornirii unei astfel de afaceri, însă efortul a meritat din plin. Astăzi, din modernul laborator de pe strada Răscoalei ies adevărate delicii ce îmbină forma de prezentare elegantă cu gustul unic, natural.

Elementul de noutate adus de YOYO este dulciul copilăriei, naturalul gătit în casă, fără a neglija însă principiile cofetăriei moderne.

La YOYO veți găsi prăjituri la tavă, monoporții – așa-zisele prăjituri „de cofetărie” -, torturi delicioaese, eclere, praline, biscuiți și pretențioșii macarons. De asemenea, cofetăria vinde tort la felie, ceea ce constituie un alt avantaj pentru client.

În speranța că v-am stârnit curiozitatea, va așteptăm să vă îndulciți la YOYO, locul unde gustul se împletește cu esteticul!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close