Economie & Business

S-a deschis primul magazin My Auchan din Buzău

De curând, în municipiul Buzău s-a deschis primul magazin My Auchan. Conceptul este diferit față de cel cu care s-au obișnuit clienții retailerului francez.

Zilele trecute, în zona Clubul Polițiștilor au apărut indicatoare care trimiteau clienții către magazinul My Auchan. Mulți dintre buzoieni au crezut că orașul nostru va avea un hipermarket în toată regula. În realitate, Auchanul din Buzău este, de fapt, un magazinaș amenajat în incinta stației Petrom Episcopiei.

De altfel, Auchan a decis acum să intre în forță pe piața magazinelor alimentare mici. Acum trei ani, retailerul a lansat un nou concept My Auchan, deschizând magazine în toate benzinăriile Petrom, dar și în alte locații din țară.

My Auchan împarte spațiul cu benzinăria Petrom.

Auchan a intrat pe piaţa locală acum mai bine de un deceniu cu formatul de hipermarket. Până în 2017, acesta a fost singurul format cu care retailerul francez activa local. În 2016, francezii au deschis primele magazine de proximitate sub brandul My Auchan, iar în 2017 au inaugurat şi primele supermarketuri, care funcţionează tot sub brandul Auchan scrie stiripesurse.ro

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close