Știrile zilei

S-a crezut Schumacher, pe E85

În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore pentru disciplinarea participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 267 de sancţiuni contravenţionale, au întocmit trei dosare penale şi au reţinut în vederea suspendării 19 permise de conducere.

81 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, împotriva a doi conducători auto fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză a fost înregistrată pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău, respectiv 192 km/h, la volanul autoturismului aflându-se un râmnicean în vârstă de 42 de ani.

Celelalte permise de conducere au fost reţinute pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea pietonală și auto, nerespectarea regulilor de trecere la calea ferată, nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii cu atribuții în domeniu au întocmit ieri două dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, respectiv pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close