Știrile zilei

REVOLTĂ în Simileasca! Forțele de ordine intervin

UPDATE: Locuitorii din Simileasca nu au motive să își facă griji. Primăria Buzău a anunțat că modulele din zonă sunt pregătite pentru a fi mutate în curtea Spitalului Gârlași, unde vor adăposti persoane plasate în carantină. În niciun moment NU a existat intentia ca modulele să rămână în Simileasca.


Este revoltă în cartierul buzoian Simileasca, după ce localnicii au aflat că în apropiere ar urma să fie amenajat un loc de izolare pentru pacienții infectați cu coronavirus.

Două dube ale Jandarmeriei și un echipaj de la Poliția Locală sunt în teren și încearcă să mențină ordinea.

Câteva zeci de persoane își manifestă nemulțumirea în capătul străzii Depozitului, acolo unde ar fi fost aduse module speciale,  ceea ce i-a făcut pe oameni să creadă că pacienții deja au ajuns în cartierul lor.

Vom reveni.

Articole relaționate

omentarii

  1. Ei sunt intențiile, trebuie protejate modulele de acești paraziți…le vor jefui și vandaliza, nu lăsați nimic lângă acești infecți.

    1. Nu mai vorbi daca nu ști despre ce e vorba! Acele module sunt ce cel putin un an si jumatate acolo,au fost amenajate oamenilor fără casa, si acum au dat oamenii afară din ele pentru a izola oamenii care au fost depistați cu corona virus ! Sunt din cartierul simileasca si de aceea imi permit sa raspund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close