Știrile zilei

Recunoașteți personajul? „N-am mai fost în Buzău din 2003”

Decizia Televiziunii Române de a organiza Selecția Națională a Eurovision la Buzău i-a bucurat nespus pe edilii noștri, care au simțit imediat oportunitatea promovării orașului în România și în lume. Conferința de presă transmisă live de TVR din Primăria Buzău a fost urmărită de milioane de români, iar Buzăul a fost prezentat ca un municipiu demn de calitatea de gazdă pentru un astfel de eveniment.

Dar Eurovision nu a adus la Buzău doar speranțele unui viitor mai bun, ci și oameni dragi românilor. Printre ei, Mircea Radu, cunoscutul om de televiziune care a prezentat publicului sute de povești de dragoste frânte și tot atâția îndrăgostiți care au încercat, cu mai mult sau mai puțin succes, să își salveze relația.

Mircea Radu s-a aflat în Sala „Nicu Constantinescu” din Primăria Buzău săptămâna trecută, atunci când Liana Stanciu, Doina Gradea (președinte-director general al TVR) și Constantin Toma au anunțat că Buzăul va găzdui, pe data de 1 martei 2020, finala Eurovision.

După încheierea evenimentului Mircea Radu a făcut o „baie de mulțime” și a schimbat câteva replici și cu primarul municipiului Buzău, căruia i-a spus că nu a mai fost în Buzău din anul 2003. L-a adus aici atunci cazul unor tineri îndrăgostiți care ajunseseră într-un moment de blocaj în relație, iar celebra caravană a reușit să unească din nou cele două inimi.

Mircea Radu a fost răsfăţatul televiziunii în anii 2001-2010, când a prezentat lacrimogena emisiune ”Din dragoste”. Ultima sa apariţie pe micul ecran a fost la ”Ie, Românie” (Antena 1), întreruptă brusc în 2018. Îndrăgitul om de televiziune a luat o pauză pentru a se dedica soţiei, Raluca Olaru (31 de ani), de profesie medic, dar şi celor doi copii ai lor, Clara Elena (2 ani şi jumătate) şi Tudor (5 ani). Ultimele postări cu micuţii sunt impresionante, Mircea gătind cu fiica lui în cârcă sau hârjonindu-se în vacanţe cu puştiul său, care îi seamănă leit, din punct de vedere fizic.

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close