Politic

Primul șef de organizație PNL, acuzat de blat cu PSD

Președintele Organizației județene a PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, este primul șef de filială liberală acuzat chiar din interiorul partidului de blat cu PSD.

Acuzațiile privind o înțelegere cu social-democrații au fost lansate astăzi de un liberal cu state vechi în PNL. Este vorba despre președintele Organizației municipale, Constantin Ionescu, liberalul creditat cu cele mai mari șanse în eventualitatea unei candidaturi la Primăria Buzău.

Nemulțumit de atitudinea „așa-zisului lider Cristi Romanescu”, Bebe Ionescu a decis să facă public tot ce știe despre blatul dintre șeful PNL și social-democrați. Ionescu nu a precizat și în ce constă acest blat, limitându-se doar la a spune că șeful său de partid a făcut o „opoziție distructivă”.

Cristinel Romanescu: deputat, președinte PNL, președintele Federației Române de Tenis de Masă, vicepreședintele Federației Europene de Tenis de Masă ș.a.m.d.

Gurile rele spun că Romanescu ar vrea să propună pentru Primărie un candidat mai slab cotat și că i-ar fi refuzat candidatura lui Ionescu tocmai pentru scorul bun pe care l-ar fi scos la sondajul intern din PNL.

Iată postarea președintelui PNL Municipiu, Constantin Ionescu:

După 30 de ani de democrație, minciuna și blatul nu pot fi „monedă de schimb”.

Am făcut parte, timp de 12 ani, dintr-o echipă (a liberalilor buzoieni) în slujba căreia mi-am pus întreaga energie și experiență în administrație, în speranța că vom putea oferi la un moment dat buzoienilor o alternativă decentă la … cel mai detestat partid de pe eșichierul politic românesc actual.

Din păcate, eforturile mele – dar și ale altor colegi – s-au izbit constant de opoziția distructivă a așa-zisului lider Cristi Romanescu care, prin înțelegerile sale subterane cu PSD, a reușit să anihileze toate eforturile noastre de a performa, de a veni mai aproape de nevoile buzoienilor, menținând organizația la un nivel mult sub potențialul său real, dar controlabil așa cum și-a dorit.

,,Iremediabilă este numai greseala de a te lăsa strivit!”

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close