Politic

Ponta, ATAC la Ciolacu, chiar la președintele PSD acasă

Aflat astăzi într-o vizită la Buzău, președintele PRO România, Victor Ponta, a ținut să transmită un mesaj ferm cu privire la relația cu PSD, partidul pe care l-a condus timp de 5 ani. Fostul premier nu l-a iertat nici pe actualul președinte interimar al social-democraților, pe care îl acuză că ține în brațe „tagma jefuitorilor”.

„PRO România merge cu candidați proprii. Nu facem alianță cu PSD sau cu alte partide. Vom avea candidați în toate cele 87 de unități administrative din județ și liste complete. Sunt convins că, la Buzău, rezultatul PRO România, față de nivelul național, va fi unul dintre cele mai bune.”, a transmis Ponta.

Președintele Pro România nu a ratat ocazia unei înțepături la adresa liderului PSD chiar la el acasă. Ponta a opinat că problema social-democraților nu este liderul, ci „tagma jefuitorilor” din partid:

„Problema lor nu e președintele; problema lor e tagma jefuiturilor lipiți de Dragnea, lipiți de Dăncilă, lipiți de Ciolacu acum. Și faptul că nu văd norodul de tagma jefuitorilor care se lipesc, se ventuzează.”, a mai spus fostul premier.

Pe de altă parte, Victor Ponta a recunoscut că a avut discuții cu președintele interimar al PSD pe tema unei posibile colaborări la Buzău, dar a decis să nu se alieze cu social-democrații, motivând că în fostul său partidul au mai rămas oamenii lui Dragnea și Dăncilă.

„I-am spus, încă odată, că noi, cei din PRO România, nu facem înțelegeri cu cei care au vândut și vând PSD-ul la bucată. Pe vremea lui Dragnea, pe vremea lui Dăncilă și pe vremea lui Ciolacu. (…) La conducerea PSD se schimbă președinții, dar rămân aceeași care fac jocurile. Nașii sunt aceiași. Sper că domnul Ciolacu nu vrea să se căsătorească, pentru că nașii sunt acolo. Șefii de campanie ai lui Dăncilă sunt tot șefi de campanie și acum. Ce s-a schimbat cu adevărat? A, că se mai schimbă președinții? O să îl schimbe și pe Ciolacu, și o să rămână tot nașii lui Dragnea și șefii de campanie ai lui Dăncilă.”, a mai spus Victor Ponta.

Astăzi, președintele PRO România s-a aflat în vizită de lucru la Buzău, unde s-a întâlnit cu membrii de partid și a susținut o conferință de presă la Hotel Avenue de pe Frăsinet.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close