Politic

PNL scapă printre degete toți oamenii buni

Un exod nemaiîntâlnit sub nicio conducere liberală buzoiană are loc în această perioadă chiar sub nasul liderului organizației județene, deputatul Cristinel Romanescu. În loc să se întărească pe fondul valului de simpatie a românilor, PNL Buzău lasă parcă ostentativ să-i scape printre degete membri valoroși pentru organizație.

După plecarea lui Constantin Ionescu la Pro România, PNL Buzău mai pierde un membru de bază. Este vorba despre consilierul municipal Ion Barbu, ales local cu state vechi și membru de bază al organizației.

Plecarea lui Barbu către Pro România este, fără doar și poate, o pierdere pentru organizația liberală buzoiană. De atitudinea PNL profită din plin partidele mici, care oferă o a doua șansă membrilor nemulțumiți sau marginalizați in propriul partid.

„Cel mai performant consilier municipal al PNL a trecut la PRO România

Foarte cunoscut și respectat pentru luările sale avizate de poziție împotriva unor hotărâri pe care municipalitatea încerca să le adopte mai mult pe sub masă, un consecvent în a se opune acolo unde i se părea că se încalcă legea, consilierul municipal Ion Barbu a părăsit partidul pe listele căruia a fost ales pentru două mandate. Convingerile sale politice nu se mai încadrau în normele partidului a cărui singură activitate la Buzău a fost să facă un non combat PSD-ului și să nu deranjeze anumiți lideri care aveau alte concepții în ceea ce privește expresia „în folosul cetățeanului”. Prea vocal uneori, chiar și pentru colegii de partid, cărora le spunea în față adevăruri pe care aceștia nu le-ar fi vrut rostite, consilierul Ion Barbu a descoperit la PRO România o echipă de profesioniști, coordonată de președintele Felix Rache și de primvicepreședintele Viorel Dobre, oameni tineri și de valoare ale căror concepții politice sunt asemănătoare lui și de aceea ni s-a alăturat. De altfel, Viorel Dobre a avut un rol hotărâtor în alegerea făcută de consilierul Barbu, care a fost imediat cooptat în echipă și ale cărui cunoștințe vor fi de mare folos partidului. Îi mulțumim pentru alegerea făcută și suntem siguri că împreună vom putea convinge buzoienii că se poate și altfel, nu doar promițîndu-le în timpul campaniei anumite lucruri, ci chiar realizîndu-le după ce aceștia ne vor acorda votul de încredere.”, este comunicatul de presa al Pro Romaniam

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close