Educație

O elevă de la „Meserii și Servicii” îl acuză pe profesorul de sport că a bătut-o

Incident anchetat de polițiști, în această dimineață, la Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii” din Buzău. O elevă de 18 ani îl acuză pe profesorul de sport că a lovit-o, după ce fata ar fi refuzat să facă ce îi spusese dascălul.

Totul a pornit de la o neînțelegere apărută în sala de sport a școlii, în care se aflau două clase. În timp ce profesorul ei de educație fizică se afla în birou pentru a trece notele în catalog, tânăra s-a alăturat grupului celeilalte clase, în are avea mai mulți prieteni.

Profesorul a observat-o și i-a cerut să meargă la grupul clasei sale, însă eleva a refuzat. A urmat un schimb tăios de replici, după care profesorul ar fi bruscat-o și ar fi împins-o pe fată. Întreaga scenă s-a consumat în fața celorlalți elevi, care nici nu au știut cum să reacționeze.

După incident, fata a sunat imediat la 112 și a spus că a fost bătută de profesorul de sport. Aceeași poziție a avut-o și de față cu polițiștii care au ajuns de îndată la școală pentru a lămuri situația.

I.G. este elevă în clasa a XI-a și va împlini, luna aceasta, 18 ani. Atât ea, cât și fratele ei – care învață în același liceu -, provin de la un cămin de copii al DGASPC.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

omentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close