Știrile zilei

Nebunie, în magazinele din Buzău! (FOTO)

Zi grea, dar profitabilă, pentru reprezentanții hipermarketurilor din Buzău! Amenințarea coronavirusului i-a scos pe oameni din case, iar sesiunile de cumpărături s-au încheiat invariabil cu cărucioare pline, spre bucuria managerilor.

Spre seară, rafturile cu produse alimentare de bază din Kaufland Frăsinet erau aproape goale. Motivul are legătură cu amenințarea coronavirusului, numărul de persoane infectate din România crescând de la o zi la alta.

Buzoienii au luat cu asalt magazinele și au cumpărat făină, mălai, cartofi, fasole, ulei, carne și, nu în ultimul rând, multă apă. Baxuri întregi de produse au umplut cărucioarele clienților, care nu s-au uitat la bani. Pe lângă mâncare, buzoienii au mai cumpărat alcool sanitar, pentru a fi siguri că au ce să dezinfecteze suprafețele.

Până acum, la Buzău a fost confirmat un singur caz de infectare cu COVID-19, în timp ce la nivel național sunt înregistrate 37 de îmbolnăviri.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

omentarii

  1. Dacă sterg și benzile de la casele de marcat mai des, este ok. Măcar la 15 minute. Nu am văzut covorașe cu dezinfectant la intrare. La gripa aviară erau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close