Știrile zilei

Îndrăgitul medic pediatru Alina Iordache, APEL către mămicile din Buzău!

Medicul pediatru Alina Iordache organizează un nou workshop dedicat mămicilor din Buzău. „Doctorița copiilor buzoieni” le dă întâlnire părinților la Consiliul Județean pentru a-i pregăti să facă față unor situații medicale ce pot apărea în sezonul rece. Participarea la workshop este gratuită.

Nimic nu este mai important decât sănătatea copiilor noștri. Iar cum medicația după ureche nu e o soluție, medicul buzoian Alina Iordache a decis să organizeze întâlniri cu părinții, în care să abordeze diferite teme medicale.

După succesul din toamna anului trecut, atunci când sute de părinți au participat la primul workshop pediatric organizat la Buzău, medicul Alina Iordache a decis să repete evenimentul.

„Virozele şi răcelile sunt frecvente în această perioadă, iar printre cei mai afectaţi sunt copiii. Ce putem face pentru a trece mai ușor peste aceste episoade de boala din sezonul rece si cum diferențiem gripa de celelalte afecțiuni respiratorii, ne spune medicul pediatru Alina Iordache in cadrul celui de-al doilea workshop organizat la Buzau. 

Întâlnirea se va desfășura la sala mare a Consiliului Județean, iar intrarea este liberă, in limita locurilor disponibile.  In cadrul evenimentului nu se vor acorda consultații medicale.”, se arată în descrierea evenimentului organizat sâmbătă, 15 februarie 2020.

Scopul întâlnirilor organizate de dr. Iordache este acela de a-i pregăti pe părinți să facă față unor situații care nu necesită prezentarea la spital. Astfel, se urmărește formarea unui comportament medical responsabil pe de o parte și decongestionarea activității de la UPU Pediatrie pe de altă parte.

În cadrul întâlnirii va exista și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Nu se vor acorda însă consultații. Participarea la eveniment este gratuită.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close