Politic

Medicul Adrian Zoican candidează la Primărie

Medicul Adrian Zoican este candidatul PNL la Primăria Municipiului Buzău. Candidatura șefului UPU a fost validată azi-dimineață, de forurile partidului, tot atunci când s-a stabilit și numele celui care va candida la șefia Consiliului Județean.

Potrivit observatorulbuzoian.ro, PNL Buzău și-a deja stabilit candidații pentru Primăria municipiului reședință de județ și pentru Consiliul Județean. Este vorba despre medicul Adrian Zoican – care se va lupta pentru Palatul Comunal – și despre președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu, cel care va intra în cursa pentru Consiliul Județean.

Potrivit aceleiași surse, cele două candidaturi au fost validate, luni dimineață în cadrul Biroului Politic Național al PNL conform unui anunț postat pe pagina de Facebook de către deputatul Cristinel Romanescu:

„Astăzi, in ședința Biroului Politic Național al PNL, s-au validat cele doua candidaturi: la primăria municipiului Buzău, Adrian Zoican, și la președinția Consiliului Județean Buzău, eu am primit votul de încredere din partea colegilor!”

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close