Economie & Business

McDonald’s nu mai servește decât la Drive, Jabbar și Alladin – în continuare la mare căutare

Măsura închiderii tuturor localurilor din România pentru prevenirea răspândirii coronavirusului a afectat serios vânzările restaurantelor din Buzău. Dacă localurile cu meniu à la carte înregistrează pierderi uriașe, fast-food-urile din Buzău au ceva mai multe șanse să vândă.

McDonald’s Buzău nu mai servește clienți în incinta restaurantului de pe bulevardul Unirii. Coada s-a mutat însă la McDrive, unde mașinile stau încolonate și douăzeci de minute pentru plasarea comenzilor.

Pierderi mai mici au suferit restaurantele de tip-fast-food cu servire la geam. Pe Spiru Haret, Jabbar și Alladin vând în continuare apreciatele produse fast-food, în regim take-away.

Reprezentanții Jabbar au afișat un anunț prin care își informează clienții că nu mai permit decât accesul a patru persoane simultan în fast-food.

Cel mai mult au de pierdut restaurantele care nu fac livrări la domiciliu. Cei mai mulți dintre antreprenorii din domeniu s-au mutat însă în mediul online, acolo unde speră să realizeze câștiguri măcar la jumătatea celor dinainte.

GALERIE FOTO:

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close