Politic

Marcel Ciolacu, anunțul pe care îl aștepta toată lumea

După trei luni de interimat la șefia PSD, Marcel Ciolacu are toate șansele să devină președintele plin al social-democraților. Liderul Camerei Deputaților a anunțat astă-seară, în emisiunea România 9 de la TVR, că își dorește să conducă PSD:

Este posibil să candidez. nu am apucat să vorbesc cu colegii, să creionez echipa. Mă văd conducând PSD. Deja avem o echipă sudată. Mai vorbesc mâine cu echipa, voi vedea ce avem de lucru. În principiu, voi candida la Congres. Cu un proiect politic. Să nu mai intrăm în lupte ce nu privesc PSD. Chiar dacă sunt membri implicați, nu trebuie să ne implicăm. Vor fi 5 vicepreședinți, 8 pe regiuni, secretar general și trei organizați ca meritocrație politică. Trebuie să câștigăm alegerile, asta o să propun la Congres. I-am propus lui Sorin Grindeanu să facă parte din echipa mea. Vorbim zilnic, decizia îi aparține. Vedem dacă iese din confortul în care este și intră în politică. Mi-aș dori să am contracandidați.”, a declarat Marcel Ciolacu.

În cadrul aceleiași emisiuni, Ciolacu a mai precizat că scenariul unei alianțe electorale cu Pro România este verosimil. Mai mult decât atât, șeful interimar al PSD a lăsat ușa deschisă pentru toți liderii partidelor, mai puțin pentru Ludovic Orban.

„Acum avem o premieră pentru că județele au mână liberă în a-și face alianțele pentru locale. Acestea pot fi fundamentul pentru o viitoare alianță. Trebuie doar să gândim proiectul politic de reîntregire a stângii.”, a mai spus Ciolacu la România 9.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close