CORONAVIRUS

Marcel Ciolacu, anunț îngrijorător: „Vom avea coronavirus”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seară, la Antena 3 că este o chestiune de zile până la apariţia unui caz de infectare cu coronavirus în România, „ţinând cont că a doua patrie a românilor a devenit Italia”. „Nu ştiu dacă suntem pregătiţi”, a opinat șeful PSD.

Potrivit stiripesurse.ro, afirmatiile lui Ciolacu vin contextul în care duminica seara o buzoiancă venită din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, a fost preluată de medici, la sosirea în oraș. și va fi supusă unor investigaţii medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 53 de ani a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. În autocar, femeia ar fi primit vestea că o persoană cu care a lucrat în Italia prezintă simptome specifice infectării cu un virus.

Pentru că nu a vrut să pună în pericol sănătatea familiei și a vecinilor, femeia de 53 de ani a preferat să coboare în Buzău, la Kaufland Eroilor, și să sune la ambulanță.

În această noapte, ea va rămâne internată la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Buzău, într-o aripă în care nu se mai află niciun pacient. Mâine, ea va fi transferată la tabăra de la Arbănași, unde va rămâne 14 zile.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close