Știrile zilei

Lacăt pe frizerii și saloane de înfrumusețare

Ordinul ministrului Vela privind interzicerea slujbelor, a activității de servire în localuri și, în general, a celor care presupun adunări de persoane au produs nedumerire în rândul proprietarilor de afaceri din Buzău.

Pentru că nu a cuprins și noțiunea de „frizerie”, anunțul autorităților în ceea ce privește activitatea de înfrumusețare a fost tratat în mod echivoc de mulți dintre maeștrii foarfecii:

„Noi ce facem? Deschidem sau punem lacătul pe ușă? Vrem să respectăm regulile și să nu punem în niciun fel în pericol sănătatea publică”, a transmis proprietarul unei mici frizerii din Buzău, cu un singur post.

În realitate, nicio afacere care presupune „îngrijirea personală” realizată în spații închise (saloane, frizerii) nu mai este permisă:

„Se suspendă toate activităţile culturale, ştiinţifice, religoasesportive, balneare, de îngrijire personală, realizate în spaţii închise (…). O altă decizie se referă la suspendarea tuturor activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală, realizate în spații închise”, a transmis Marcel Vela.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close