Economie & Business

Jabbar Buzău, o afacere de milioane!

Să fii antreprenor în România nu e deloc o treabă ușoară.Taxe, angajați, furnizori, concurență și un amalgam de probleme menite mai degrabă să te descurajeze decât să îți ușureze munca. Sunt însă printre noi și antreprenori care par să fi descoperit acea rețetă a succesului pe care o caută toată lumea.

Jabbar Buzău este una dintre cele mai profitabile afaceri din domeniul restaurantelor de la noi. O spun cifrele raportate la ANAF, din care reiese că frații Simion, patronii, restaurantului, au ajuns la o cifră de afaceri record. În 2018, firma care operează fast-food-urile Jabbar a înregistrat un rulaj de de aproape 80 de miliarde de lei vechi.

  • Profituri anuale de sute de mii de euro.

Profitul raportat în 2018 de administratorii firmei este de numai 1.629.984 de lei, adică aproape 400.000 de euro. Vorbim despre bani câștigați în mod transparent, din vânzarea produselor atât de cerute de clienți, cu aportul a 57 de angajați.

Firma deschisă în 2014 a bifat creșteri ale veniturilor în fiecare an. De aceea, este posibil ca rezultatele financiare înregistrate de firmă în 2019 să depășească pragul de 7.836.245 lei, atât cât este cifra de afaceri pentru anul precedent.

Jabbar a devenit un important jucător nu doar pe piața locală, ci și pe cea națională. Dacă în Buzău conduce detașat topul vânzărilor în domeniul restaurantelor (CAEN 5610), firma celor doi frați a reușit să pătrundă și în top 10 fast-food-uri din România, unde se bate cu giganții în domeniu. Potrivit termene.ro, societatea are o cotă de piață care o așază pe locul al nouălea în clasamentul marilor operatori din industria restaurantelor fast-food.

Faptul că ești aici înseamnă mult pentru noi. Ajută-ne cu un SHARE, apăsând butonul Facebook de mai jos. Îți mulțumim!

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close