CORONAVIRUS

ISTERIE: „S-a închis UPU!”

Potrivit unor zvonuri lansate în spațiul public în această dimineață, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean s-ar fi închis imediat după internarea pacientei suspecte de coronavirus.

Managerul instituției, Claudiu Damian, a ținut să dezmintă această informație. Într-o intervenție pentru eBuzău.ro, Damian a precizat că UPU nu a fost închis nici măcar un minut:

„UPU nu s-a închis niciun moment și nici nu se va închide. Am fost sunați și de la București pe acest subiect, dar țin să îi liniștesc pe pacienți că nu a existat o asemena măsură. A fost o procedură absolut normală, de închidere a sălii de așteptare în care se aflase pacienta de la Râmnicu Sărat. Personalul a igienizat sala, după care lucrurile au revenit la normal.”, a transmis managerul SJU Buzău.

În intervalu de 15-20 de minute în care sala de așteptare a fost închisă pentru dezinfecție, pacienții au intrat și au ieșit pe cealaltă ușă, care dă în holul central, spre biroul managerului.

Reamintim că o altă pacientă revenită din Italia s-a prezentat astăzi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu febră tuse și dureri musculare. Medicii au decis să nu riște și au trimis-o într-o izoletă la Institutul „Matei Balș” din capitală.

Articole relaționate

un comentariu

  1. Dacă sala de așteptare este ceva normal…suntem rău tare…sa stai sa astepti intr un loc.in care intra toti bolnavii, tăiați, cronici, etc …SUNTEM DEPARTE DE NORMALITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close