Cultură & Media

Invitații gratuite, la Teatrul „George Ciprian”

Teatrul „George  Ciprian” Buzău cu sprijinul Consiliului Județean Buzău vă invită pe 24 februarie, să sărbătorim românește ziua iubirii, Dragobetele. Și anul acesta am pregătit o serie de surprize pentru îndrăgostiți! De la bilete gratuite, certificate de căsătorie, șampanie, prăjituri, candy bar până la fotografii printate pe loc – cabină foto – dar și multe alte surprize.

Ca în fiecare an, pe 24 februarie Teatrul „George Ciprian” sărbătorește de Dragobete. Așadar, buzoienii sunt invitați din nou la teatru. Anul acesta îi așteptăm cu spectacolul CINA DE ADIO, o comedie inspirata după un trend parizian al evoluției prieteniilor.  De asemenea, și anul acesta oferim certificate de căsătorie temporare iar cei prezenți vor avea ocazia să se fotografieze la deja celebra „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Sărbătoarea aduce o serie de surprize pentru îndrăgostiți din partea Consiliului Județean Buzău. Vom avea rezervat GRATUIT acessul la spectacol pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau sunt născuți în data de 24 februarie.

Pentru iubitorii de teatru am creat o ofertă de nerefuzat!

            Cu 100 ron primești nu doar un bilet, ci 2 bilete la spectacolele CINA DE ADIO  și FAZA LUNGĂ. Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit sau sunt născuți în data de 24 februarie.

            Teatrul „George Ciprian” oferă și anul acesta bilete gratuite (în zona VIP) la piesa CINĂ DE ADIO din 24 februarie, ora 19:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți la această dată! Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru 1 zi.

Condițiile de participare sunt simple:

Dacă v-ați căsătorit pe 24 februarie (în orice an) ori sunteți născut pe 24 februarie vă așteptăm la teatru cu certificatul de naștere/căsătorie și veți primi O INVITAȚIE cu 2 locuri la spectacolul FAZA LUNGĂ  din 20 februerie, ora 19.00 dar și la spectacolul  CINA DE ADIO din 24 februarie, ora 19.00.

ATENȚIE! Înscrierile au loc până vineri, 21 februarie, ora 12.00!

            „Poarta lui Dragobete”  este locul special amenajat pentru dumneavoastră. Aici veți avea ocazia de a crea o amintire de neuitat. Anul acesta am pregătit și o cabina foto pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe petrecute la teatru!

            Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize precum șampanie, prăjituri, candy bar și multe altele…

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și ONLINE de pe site-ul Teatrului.  

Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0760.553.761.

Programul integral poate fi consultat pe www.teatrulgeorgeciprian.ro secțiunea CALENDAR, pe pagina de Facebook Teatrul George Ciprian cât si pe pagina de Instagram.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close