Buzăul Meu

Investiții masive, anunțate de municipalitate în infrastructura buzoiană

„Fie soare, fie ger, Toma e pe șantier”

A venit primăvara, iar echipele de asfaltare și-au făcut deja apariția pe șantierele Buzăului. Vremea caldă îi încurajează pe drumari să continue treaba, iar primarul Constantin Toma se declară mulțumit de ceea ce vede.

Ieri, primarul Buzăului s-a filmat în centrul orașului, acolo unde trei străzi au văzut, după mulți ani, cupa excavatorului și camionul cu asfalt. Pe Griviței, Oltețului și Mircea T. Bădulescu nu s-a mai asfaltat de ani buni, iar străzile și trotuarele arătau execrabil.

Cu această ocazie, edilul Buzăului a anunțat continuarea refacerii infrastructurii în tot orașul. Recent a fost finalizată parcarea în semilună de la Arhiepiscopie, fiind create 25 de noi locuri de parcare.

Orașul este înțesat de șantiere. Se lucrează la parcări, la locuri de joacă, la podul de la Grup Romet și la reabilitarea unor străzi.

De asemenea, în curând va începe unul dintre cele mai ample proiecte de reabilitare a infrastructurii din Buzău. Refacerea arterelor Unirii, Transilvaniei și Aleea Industriei, proiect european în valoare de 23 de milioane de euro.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close