CORONAVIRUS

Îngrijorare, după ce acest microbuz a trecut prin Buzău

Motive de îngrijorare, pentru pasagerii unui microbuz care a trecut prin Buzău și la bordul căruia se aflau 17 persoane.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că sunt căutați pasagerii unui microbuz cu care bărbatul din Galați infectat cu coronavirus a călătorit pe 29  februarie din Gara de Nord la Galați. Este vorba de circa 17 persoane cărora autoritățile nu le știu identitatea.

Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab. Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați”, se arată într-un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Ca să ajungă la stația de plecare a microbuzului, bărbatul din Galați a luat un autobuz 780, pe ruta Otopeni-Gara de Nord.

Autoritățile amintesc că este nevoie ca toate persoanele cu care cei infectați cu coronavirus  au intrat în contact să fie identificate cât mai repede pentru a limita răspândirea bolii

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close