Buzăul Meu

Imagini rare, cu podul de la Mărăcineni | Ați prins vremea aceea?

Pe vremea când românii vedeau piscine doar în filme, iar singurul bazin în care te puteai scălda, dar contracost, era Ștrandul Tineretului.

Pe vremea aceea, adică acum 15-20 de ani, existau mai puține griji, dar și mai multe pericole. Copiii mergeau cu zecile să se scalde în râul Buzău, sub podul de la Mărăcineni, și era o faptă de vitejie să sari de pe piciorul din beton sau chiar de sus, de pe planșeul podului.

Sorin Zamfir, un tânăr din Buzău, a rememorat zilele fericite ale copilăriei generației ’80 -’90, atunci când „piscina” tuturor era Buzăul – râul Buzău:

„HAI PE BUZĂU”

Aici era ,,piscina” noastra 🤣
Era autobuzul nr:2 care ne ducea pana la podul de la Maracineni….
Mergea cu usile deschise ca nu mai incapea lumea in el…
Acum sunt fite si figuri la piscina…fetele…machiate,rujate, parul facut si cu ochelari la ochi….bombardierii care mai de care mai umflat in pene,nu conteaza daca au 15/45 ani…toti sunt cu barbă,toti sunt smardoi (cand pleaca de acolo se uraca in opel vectea,golf 4,bmw e46…etc….maxim an de fabricatie 2002…alea sunt cele mai bune 🤣)….nu poti sa sari in piscina ca este cu telefonul..face live sa vada lumea ca sunt pricopsiti si au avut bani de bilet 🤣
Vai de noi…ce am fost si ce am ajuns !!!
Acum este la moda sa te spanzuri la acel pod 😵,
a scris Sorin Zamfir pe Facebook.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close