Economie & Business

IAZ View scoate la vânzare cele mai mari și mai moderne apartamente din Buzău

Una dintre cele mai moderne si spectaculoase clădiri din Buzău urmează să fie terminată în această vară, pentru a-și putea întâmpina noii proprietari. Noutatea o constituie faptul că apartamentele nu vor mai fi închiriate, așa cum se preconiza, ci vor fi oferite spre vânzare.

Clădirea IAZ View, în regim de înălțime P+5 etaje, cuprinde 30 de apartamente cu trei camere. Fiecare apartament beneficiază de două dormitoare, living, două băi, bucătărie, holuri mari, spații de depozitare ample, cel puțin un balcon extrem de spațios și loc de parcare propriu.

Noua clădire, amplasată pe strada Frăsinet, are toate atuurile pentru a deveni un punct de atracție important al orașului: are o infrastructură complexă, cu cinci tipuri de apartamente pe fiecare etaj, este amplasată într-o zonă centrală, cu acces rapid către marile centre comerciale, se află în vecinătatea unuia dintre cele mai mari parcuri din Buzău, este o clădire extrem de sigură și durabilă.

Construcția a fost realizată din cele mai bune materiale existente pe piața de profil, calitatea și siguranța fiind principalele preocupări ale constructorului buzoian. Materialele includ de la gresie și faianță porțelanată până la uși moderne și încălzire în pardoseală.Totul a fost ales pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a oferi cele mai calitative servicii tuturor doritorilor de frumos, eleganță, siguranță și rafinament.

Dacă inițial exista varianta ca modernele locuințe să fie închiriate, dezvoltatorul a luat decizia să vândă apartamentele. Termenul preconizat pentru inaugurarea impozantei clădiri rezidențiale de pe Frăsinet este luna august 2020. Primii cumpărători și-au făcut deja apariția, acest lucru spunând foarte multe despre încrederea pe care potențialii cumpărători o au în realizatorii acestui impresionat proiect.

Pentru mai multe detalii, doritorii pot consulta site-ul oficial, la www.iazview.ro  sau pot programa o vizionare la numărul de telefon 0752 240 840.

IAZ View – Investiția ta pentru un viitor solid!

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close