Știrile zilei

Fetița de doi ani este în comă profundă.. Va fi transferată la București

Vești extrem de proaste, dinspre Spitalul Județean de Urgență Buzău. Fetița în vârstă de doi ani, rănită în accidentul rutier produs în această seară pe E85, este în stare foarte gravă și va fi transferată la București.

În urma impactului dintre cele două mașini, micuța a suferit leziuni extrem de grave. În acest moment, ea se află în comă de gradul 3. Este intubată și nu răspunde la niciun stimul. Medicii buzoieni au luat decizia transferării ei la un spital din capitală.

În coma de gradul 3 sau coma carus, pacientul nu prezintă niciun fel de reacţie motorie. Sunt prezente tulburări oculare (mişcări asimetrice ale ochilor) şi vegetative (dereglări respiratorii care pot cauza decesul).

Tatăl micuței se afla în dreapta și a fost rănit grav în accident, în acest moment fiind intubat. Bărbatul în vârstă de 28 de ani prezintă politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral, traumatism carnio-facial, contuzie piramida nazală, traumatism toraco-abdominal, traumatism membru inferior și superior.

Soția acestuia, care se afla la volan, are 26 de ani și prezintă multiple leziuni: traumatism cranio-cerebral, traumatism carnio-facial, traumatism toracic, traumatism abdominal, traumatism membru superior și membru inferior.

Șoferul bucureștean, care nu a avut nicio vină, a ajuns și el la spital cu leziuni. El este lovit la față, abdomen, bazin și membrele inferioare.

Faptul că ești aici înseamnă mult pentru noi. Ajută-ne cu un SHARE, apăsând butonul Facebook de mai jos. Îți mulțumim!

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close