Cultură & Media

Eurovision pune municipiul Buzău pe harta internațională a muzicii

De Mărțișor, Primăria și TVR le-au pregătit buzoienilor o mare surpriză Finala națională a Eurovision se va desfășura la Sala Sporturilor din municipiu și va reprezenta atât un spectacol deosebit, cât și o excelentă ocazie de promovare a imaginii Buzăului.

Astăzi, Primăria municipiului Buzău, Centrul Cultural Alexandru Marghiloman și conducerea Televiziunii Române au semnat contractul de colaborare pentru organizarea etapei finale de selecție a piesei ce va reprezenta România la concursul Eurovision de la Rotterdam.

Conform contractului semnat de directorul general al TVR, Doina Gradea, și directorul Centrului Cultural Alexandru Marghiloman Elena Isbășoiu, municipalitatea va sprijini organizarea galei de la Buzău cu suma de 200.000 de euro. Spectacolul se va desfășura pe data de 1 martie de la ora 21.15 minute la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, unde vor avea acces pe bază de invitații 1500 de persoane.

Show-ul va dura aproximativ 3 ore, timp în care Roxen, concurenta de 20 de ani, din Cluj, care a fost deja desemnată să reprezinte România, va prezenta publicului buzoian cinci melodii care vor fi desemnate să intre în finală până pe data de 21 februarie.

Pe lângă cele cinci melodii interpretate de Roxen, pe scena Sălii Sporturilor va mai urca și buzoianca Dora Gaitanovici, Ea va susține un recital spectaculos, dar organizatorii promit că vor mai fi și alte surprize.

„Vă asigur că vom fi gazde perfecte”, a spus primarul Constantin Toma, care a ținut să le mulțumească tuturor buzoienilor pentru susținerea acestei inițiative.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close