Buzăul Meu

Electrica, firma care și-a abandonat clienții

Se pot spune multe lucruri despre Electrica, societatea la care acționar majoritar este statul român. Că este un jucător-cheie pe piața de energie din România; că alimentează aproape 4 milioane de abonați; că este continuatoarea fostelor IRE-uri și a societăților care au aprins pentru întâia oară becurile în casele românilor. Dar nu și că își respectă clienții.

De fapt, ELECTRICA este percepută de tot mai mulți dintre abonați ca un organism inacccesibil și îndepărtat. Cu toată deschiderea pe care o manifestă în campanii publicitare online, relația din offline cu abonatul casnic scârțâie din toate încheieturile.

Principalul lucru care i se reproșează companiei, cel puțin în județul Buzău, este acela că telefonul de la Deranjamente sună în gol fix atunci când nu trebuie. Când ți-e lumea mai dragă, vântul produce o avarie, pe care echipele de intervenție o remediază într-un interval de timp ce se măsoară obligatoriu în zeci de ore.

Dar nu acest lucru deranjează cel mai tare. Stăpâna Vreme nu poate fi programată să își dezlănțuie furiile atunci când vrem noi. Ce doare cel mai tare este lipsa de comunicare cu Oamenii Electrica. Cine sunt ei? Câți sunt? De ce nu răspund la telefoane, iar atunci când o fac te tratează cu o superioritate care te face să și regreți că ai sunat?

De ce nimeni nu știe când vine lumina, dar toți știu al naibii de bine ziua exactă în care să-ți trimită factura la curent?

„De 24 de ore tot încerc să vorbesc cu părinții mei la telefon, dar nu se poate. Oameni buni faceți ceva pentru că facturile la telekom și electrica sunt platite la zi! Părinții mei sunt in vârstă și bolnavi, iar in satul Bratilesti din comuna Braesti casele sunt foarte rasfirate și majoritatea consatenilor sunt neputincioși și au nevoie de sprijin!Nu pot să parcurg zilnic cei 65 de km până la ei, dar pot sa-i aud in fiecare zi la telefon si sa știu că sunt bine!😢”, este doar unul dintre mesajele care au ajuns la noi, în loc să ajungă în dispeceratul Electrica.

Ei bine, nu asta și-ar dori românii de la o companie în care statul român este acționarul majoritar, nu-i așa?

  • În loc de concluzie:

Poate că veți considera acest material un soi de atac. Ei bine, chiar nu e așa. Nu te poți lupta cu un gigant și, chiar dacă ai intra în raza lui de acțiune, te-ar strivi ca pe o furnică. Dar ceea ce poți face e să tragi semnale de alarmă, pentru că în cauză sunt semeni care suferă.

Am zis la început că nimeni nu știe care sunt oamenii Electrica. Deși nu vă recomand, încercați să nu vă plătiți factura două luni la rând și vă asigur  că îi veți cunoaște. 🙂

AMOS

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close