Politic

Ea vrea să devină cel mai tânăr primar din județul Buzău!

Atunci când seriozitatea, voința și dedicarea se numără printre trăsăturile tale, vârsta este doar o cifră. 

Ana-Maria Roman este o tânără de 29 de ani, din Gura Teghii, care a decis să pună umărul la dezvoltarea comunei sale. Și nu oricum, ci din postura de primar al poate celei mai frumoase localități din nordul județului Buzău.

De profesie inginer silvic, Ana-Maria Roman a decis să nu mai stea deoparte și să contribuie în mod real la dezvoltarea localității sale, pe care tot mai mulți tineri au părăsit-o în ultimii ani.

Alături de îndrăgitul profesor Filică Baroian.

După absolvirea studiilor universitare, tânăra s-a întors acasă și a constatat că multe sunt lucrurile care îi lipsesc frumoasei comune de la poalele Penteleului. A găsit sprijin și înțelegere la cei care conduc astăzi comuna, iar până la asumarea unei candidaturi a fost doar un pas.

Președintele PSD Gura Teghii, Gheorghe Băcneanu, este primar al comunei de trei mandate. Recent, edilul a decis că este timpul să se retragă pentru a face loc unor oameni mai tineri și cu o altă viziune. Alegerea sa a fost una cât se poate de inspirată: Ana-Maria Roman, fiică a comunei, inginer la Ocolul Silvic Gura Teghii și unul dintre tinerii de valoare ai localității.

Ana-Maria Roman spune că a acceptat propunerea pentru că își dorește un alt viitor pentru comuna sa, unul care să includă asfalt pe toate drumurile, infrastructură modernă, utilități, educație și un mediu economic dinamic.

 

„Îmi doresc o campanie electorală curată, lipsită de atacuri și lucruri negative. Consider că trebuie să ieșim din retorica aruncatului cu noroi în adversar și să intrăm într-o zonă constructivă, în care să arătăm nu cât de slab este contracandidatul nostru, ci cât bine putem face noi comunității. Am de gând să merg la fiecare casă în parte, să ascult nevoile și dorințele oamenilor și să vorbim despre ce putem face împreună pentru Gura Teghii.”, a declarat, pentru EBUZĂU.RO, Ana-Maria Roman.

Contracandidatul ei cel mai redutabil ar putea fi tot un om din administrație. Este vorba despre actualul viceprimar, care ar urma să își asume o candidatură din partea PNL.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close