Politic

Dragoș Voicu, tânărul de 33 de ani, care vrea să câștige Primăria Siriu!

Promovarea tinerilor în politică este modalitatea prin care PSD Buzău vrea să schimbe modul de a face administrație și să obțină performanțe. Dintre numeroasele exemple de la nivel județean, am ales să vă prezentăm astăzi cazul tânărului inginer silvic Dragoș Constantin Voicu, actualmente viceprimar al comunei Siriu, care aspiră la fotoliul de primar.

Siriu, frumoasa comună de pe Valea Buzăului, cântată în melodiile îndrăgitului Benone Sinulescu, rămâne pe mâini bune. După ce actualul primar, Corneliu Dumitrescu, a decis să nu mai candideze, tânărul viceprimar Dragoș Voicu a primit undă verde din partea PSD să intre în bătălia voturilor.

Viceprimar din 2012, Dragoș Voicu se bucură de susținerea actualului primar și de cea a organizației PSD Buzău, care a văzut în el cel mai bun candidat pentru continuarea proiectelor comunei: modernizarea infrastructurii, dezvoltarea turismului, implementarea unui sistem integrat de gestionare a deșeurilor și alte câteva.

Până la 33 de ani, Dragoș Voicu a reușit să își contureze un C.V. care l-ar putea propulsa în aproape orice funcție din administrația publică. După o experiență de trei ani la Poliția Locală Brașov, Dragoș a devenit inginer silvic, activând o perioadă scurtă în cadrul Ocolului Silvic.

În 2012 a prins gustul pentru administrație, devenind viceprimar la comunei Siriu la numai 24 de ani. De atunci până astăzi, a făcut echipă cu longevivul primar Dumitrescu, cel care, astăzi, îl suține și îl creditează cu cele mai multe șanse pentru câștigarea primăriei.

„Sunt născut și crescut în Siriu și iubesc această localitate frumoasă, cu oameni harnici și gospodari. Simt că putem face multe împreună, iar încrederea pe care mi-o oferă domnul primar Corneliu Dumitrescu mă onorează și mă obligă să continui proiectele începute de dumnealui. Alături de echipa PSD, vom căuta cele mai bune variante pentru dezvoltarea acestei localități minunate și sunt convins că vom reuși!”, a declarat viceprimarul comunei Siriu.

Dragoș Voicu este căsătorit, are doi copii și multă energie pe care vrea să o pună în slujba proiectelor comunei. Măsurătorile arată că el este candidatul cotat cu cele mai multe șanse să câștige alegerile locale de la Siriu.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close