Știrile zilei

Doliu, la Școala Nr. 10 din Buzău

Doliu, în rândul cadrelor didactice și elevilor școlii P.H. Zangopol din Buzău. Învățătoarea Luminița-Elena Efrim a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare care a smuls-o de lângă cei dragi la numai 48 de ani.

Durerosul anunț a fost făcut de reprezentanții școlii la care Luminița Efrim predase ani buni. Iubită de elevi și apreciată de colegi, doamna învățătoare era un exemplu de respect și dăruire, iar vestea dispariției sale i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o:

„Cu deosebită tristețe, vă anunțăm plecarea prematură la cele veșnice, după o grea suferință, a iubitei noastre colege, Luminița – Elena Efrim.

Cutremurătoarea veste a venit ca un fulger și ne-a marcat pe toți cei care am cunoscut-o. Am pierdut un coleg extraordinar, un suflet delicat, un om dedicat profesiei.
Zbor lin către îngeri, draga noastră! Nu te vom uita niciodată!”, au scris pe Facebook reprezentanții școlii.

Un mesaj emoționant a fost postat pe Facebook și de către soțul Luminiței Efrim:

Luminița a plecat. S-a stins pe patul de spital, în Spitalul Militar din Cluj Napoca. Ne-a părăsit, fără vrerea ei, pentru o lume sper că mai bună. A luptat cu boala în fiecare zi, până în ultimul moment, până în această seară. A luptat cu mult curaj și demnitate. Nu s-a plâns niciodată deși au fost momente, multe în ultima vreme, când suferea. Acum s-a liniștit. A plecat discret. Am rămas doar noi plângând-o. A fost fericită cu adevărat. În Slovacia a descoperit prieteni sinceri, dedicați, care au făcut o mulțime de sacrificii pentru ea din dorința de a ajuta. Și pentru acest lucru îi iubea necondiționat și îi prețuia nespus; le mulțumesc. Luminița a iubit viața, și a iubit copiii. Își iubea meseria de învățător și era deosebit de mândră de toți cei pe care i-a îndrumat în viață. Vă rog ca toți, foste și actuale generații de elevi, părinți, rude, prieteni și colegi, să vă rugați pentru sufletul ei în această seară și să păstrați un moment de reculegere în memoria ei. Nu puneți întrebări, doar rugați-vă pentru ea.”, 

DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close