Știrile zilei

Dimineață de coșmar! Mai mulți profesori, răniți în accident

Câțiva navetiști din Buzău au trăit, ieri, clipe de groază după ce microbuzul care îi transporta la serviciu a ieșit de pe drum și a ajuns într-un șanț. Mai multe persoane au fost rănite.

Evenimentul rutier s-a produs ieri pe DJ 203 K, aproape de postul de poliție Săpoca, într-o zonă în care de luni de zile se efectuează lucrări pentru refacerea carosabilului.

Oamenii mergeau liniștiți către serviciu în momentul în care șoferul a tras brusc de volan și a ajuns cu microbuzul în șanț. Înainte de această manevră, spun oamenii, șoferul a mai luat un șanț adânc, însă a reușit să redreseze mașina. A urmat o ieșire în decor violentă, iar oamenii cred că șoferul ar fi adormit.

Din zguduitura puternică, mai multe persoane au căzut și s-au lovit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Mulți dintre navetiștii aflați ieri în microbuz erau cadre didactice care mergeau la școlile din Mânzălești și Lopătari. Oamenii efectuează zilnic acest drum, dar spun că, în ultima vreme, mijloacele de transport au devenit un pericol:

„Inconștiență,indiferență și multeee relații!!!Microbuzele care efectuează cursa Buzau-Lunci sunt un adevărat pericol!Ieri,13.02.2020 accident cu victime!!! Astăzi 🙏 Domnilor,de la Primărie și de la Consiliul Județean care dati licență unor astfel de microbuze,treziti-va!!!”, a scris o tânără profesoară aflată, ieri, în microbuz.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close