Social

Contabila a făcut infarct în tren. Ce a ieșit la iveală după moartea femeii

A fost scandal, în această după-amiază, la sediul Regiei Autonome Municipale Buzău. Câteva zeci de locatari din cartierul Broșteni au participat la ceea s-a vrut a fi ședința Asociației de Proprietari PT6, pentru lămurirea unor aspecte care i-au înfuriat pe oameni.

În decembrie, contabila PT 6, care are arondate 440 de apartamente din Broșteni, a murit subit. Femeia în vârstă de 52 de ani a făcut infarct în trenul care o ducea la București și nimeni nu a mai putut-o salva.

Locatarii care o cunoșteau spun că Mirela N. a murit de inimă rea. Avea numeroase probleme, printre care și niște datorii înregistrate de asociația de proprietari la care lucra.

După decesul femeii, ceilalți angajați au început să vorbească dintr-odată de datoriile asociației. Fosta președintă a demisionat, dar asta nu a împiedicat scoaterea la iveală a neregulilor. Peste 1.8 miliarde de lei vechi gaură, bani pe care asociația îi datorează bugetului de stat și furnizorilor de servicii.

Ședința din această după-amiază, în cadrul căreia trebuia să fie ales noul președinte și să se discute despre datorii, nu s-a putut ține din cauza lipsei de cvorum. Chiar și așa, oamenii s-au adunat în sala de conferințe de la RAM și s-au contrat cu personalul asociației.

Nici cenzorul, nici fosta președintă nu a dorit să vorbească în fața camerei. Oamenii au plecat acasă furioși, dar se vor întoarce săptămâna viitoare pentru a cere lămuriri.

Nimeni nu știe ce sa întâmplat cu banii care lipsesc, dar mai toată lumea dă acum vina pe…decedată.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close