Știrile zilei

Crimă conjugală. Și-a omorât soția în bătaie

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi bătut soția până a lăsat-o fără suflare.

Crima a avut loc azi-noapte, în localitatea buzoiană Brătilești. Sătenii spun că bărbatul era alcoolic și își bătea des soția. De frică, femeia își petrecea ziua mai mult prin vecini. Aseară a mers acasă cu gândul să se odihnească, însă a căzut în mâinile bestiei, care a bătut-o până nu a mai mișcat.

Surse din rândul anchetatorilor spun că și femeia în vârstă de 49 de ani era alcoolică și că în casa ei nu era niciodată liniște.

Cei doi au împreună trei copii majori, stabiliți la casele lor. Azi-dimineață, unul dintre fii a mers să își viziteze părinții și a făcut crunta descoperire. Tatăl ar fi încercat să îi spună fiului că mama lui s-a simțit rău și că a decedat în cursul nopții. Leziunile de pe corpul victimei aveau însă să-l dea de gol.

O echipă de la Serviciul Criminalistic s-a deplasat la fața locului și a început cercetările. Bărbatul bănuit că și-a ucis soția în bătaie a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Articole relaționate

un comentariu

  1. Desigur ca se întâmplă asemenea lucruri din moment ce politia nu ia nicio măsură. Sunt chemați dau avertisment sau amendă și pleacă omul acela rămânand tot acolo, și poate data următoare, din păcate femeia nu va mai avea ocazia sa sune la salvarea ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close