CORONAVIRUS

Ce s-a întâmplat cu microbuzul care a adus-o pe suspecta de coronavirus?

Sunt motive de îngrijorare și pentru autoritățile sanitare din Brăila și Galați, din cauza faptului că microbuzul care a lăsat-o pe femeia de 53 de ani la Buzău și-a continuat drumul liniștit către estul țării. Nimeni nu a știut însă că, după ce a coborât în stația de la Kaufland Eroilor, buzoianca a sunat la 112 și a făcut un anunța care a pus autoritățile pe jar.

Alerta la Buzău s-a dat după ce o femeie din comuna Largu, jud. Buzău, care se întorcea din Italia, a anunțat că a venit din Lombardia, zonă afectată de coronavirus. Mai târziu, microbuzul care a adus-o la Buzău și-a continuat drumul către Brăila și Galați.

Au fost nevoie de numai câteva zeci de minute pentru ca vestea despre suspiciunea de coronavirus să ajungă la urechile autorităților din Galați. Celelalte persoane aflate în microbuz, care călătoriseră alături de buzoiancă, au fost duse în carantină.

Femeia, care mergea din Italia la Buzău, a primit un telefon în timpul călătoriei de la o colegă din peninsulă, care i-a transmis că este internată cu suspiciune de coronavirus. Când a ajuns în Buzău, a anunțat la 112. Autoritățile au intervenit imediat și au izolat-o, iar la Prefectura Buzău autoritățile s-au întrunit de urgență.

Microbuzul și-a continuat călătoria spre Galați. La bord mai erau șoferul și doi călători. Când a ajuns la destinație a fost preluat de către autoritățile din Galați.

Cele trei persoane au fost duse într-un centru secret, unde cel mai probabil vor rămâne 14 zile în carantină.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close