Știrile zilei

Casă în flăcări / Femeie găsită moartă

Noapte de foc, pentru pompierii buzoieni. După ce au mers kilometri întregi pe jos pentru a stinge un incendiu în comuna Scorțoasa, pompierii ISU au fost alertați, în zorii acestei zile, că o casă din Goidești, comuna Brăești, arde generalizat.

Ajunși la fața locului după un drum greu, casa aflându-se într-o zonă izolată, pompierii au găsit aici un dezastru. Flăcările cuprinseseră întreaga locuință, iar lupta cu focul se anunța una de durată.

După ce au reușit să mai diminueze din intensitatea focului, un pompier curajos a pătruns în locuință pentru a căuta eventuale persoane surprinse de incendiu. Din păcate, în casă a fost găsit trupul unei femei în vârstă de 97 de ani, care nu s-a mai putut salva.

Pompierii urmează să stabilească acum ce a dus la izbucnirea flăcărilor.

Azi-noapte, pompierii au mai avut o misiunea dificilă. Un apel la 112 îi anunța că o casă din comuna Scorțoasa a fost cuprinsă de flăcări, iar o persoană are nevoie de ajutor.

După ce au parcurs kilometri întregi pe jos, pompierii au ajuns la fața locului și au găsit casa cu suprafața de 60 de metri pătrați arzând generalizat. Proprietarul casei suferise arsuri pe față și pe mâini, motiv pentru care a fost transportat imediat la UPU Buzău pentru îngrijiri de specialitate.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close