Politic

Carmen Ichim, „botezul” politic. Ce funcție țintește fostul prefect

Carmen Ichim a participat, ieri, la prima conferință de presă de la înscrierea sa în Pro România. Fostul prefect al județului Buzău va candida la alegerile locale din partea formațiunii conduse de Victor Ponta, însă nu a precizat ce funcție țintește.

Deși nu a anunțat dacă va candida pentru funcția de primar al Buzăului sau pentru cea de președinte al Consiliului Județean, se pare că fosta șefă de la Casa Albă își dorește mult cea de-a doua funcție. De altfel, postura de președinte al Consiliului Județean ar avantaja-o și din prisma relației pe care și-a stabilit-o cu unii dintre primarii buzoieni în perioada în care a fost prefect.

Tot ieri, Carmen Ichim a mărturisit că a avut oferte și din partea PSD și PNL însă a ales Pro România, deoarece a vrut să pornească în politică într-un partid nou, cu lideri care n-au probleme cu legea. Fosta șefă de la Casa Albă a caracterizat conferinta de presă de ieri drept una „a bunătății”, însă a lăsat să se înțeleagă faptul că va urma o bătălie politică la baionetă în perioada care urmează.

Râmniceanul Felix Rache, coordonatorul organizației Pro România Buzău, a mărturisit, în cadrul conferinței de presă, că este exclus ca filiala pe care o conduce să facă alianță, la alegerile locale, cu PSD. Fostul jurnalist a mai dezvăluit că organizația Pro România va avea candidați la primării și liste complete pentru consiliile locale în toate municipiile, orașele și comunele din județul Buzău.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close