Știrile zilei

Călătorii de pe ruta Buzău-Lopătari se încălzesc cu o..butelie!

Pasagerii microbuzului de pe ruta Buzău-Luncile călătoresc zilnic în condiții greu de imaginat. O dovedesc imaginile trimise de diferiți călători, după accidentul produs săptămâna trecută, pe DJ 203, la Săpoca.

„Iarna asta s-a stricat clima și a trebuit să ne încălzim cu o butelie. Nu s-a gândit nimeni că putem lua foc, nu i-a trecut nimănui prin cap că, la o groapă, poate zbura butelia aia aprinsă pe călători. Am zis „mersi” că ne-am încălzit cât de cât și am tăcut din gură…”, a povestit o călătoare.

Săptămâna trecută, un microbuz ce efectua o cursă matinală pe ruta Buzău-Lopătari a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu mai multe victime. Oamenii mergeau liniștiți către serviciu în momentul în care șoferul a tras brusc de volan și a ajuns cu microbuzul în șanț. Înainte de această manevră, spun oamenii, șoferul a mai luat un șanț adânc, însă a reușit să redreseze mașina. A urmat o ieșire în decor violentă, iar oamenii cred că șoferul ar fi adormit.

Flacără deschisă, în mașină.

Din zguduitura puternică, mai multe persoane au căzut și s-au lovit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Mulți dintre navetiștii aflați ieri în microbuz erau cadre didactice care mergeau la școlile din Mânzălești și Lopătari. Oamenii efectuează zilnic acest drum, dar spun că, în ultima vreme, mijloacele de transport au devenit un pericol.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

un comentariu

  1. Specificati ca este vorba despre microbuzul de pe ruta Buzau- Luncile nu Buzau -Lopatari.Este o diferenta de firma si de conditii de transport!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close