Știrile zilei

Buzoiancă tâlhărită în plină stradă!

Autorul, un puști de 17 ani

Un adolescent de 17 ani a ajuns după gratii după ce a tâlhărit o buzoiancă de 32 de ani în plină stradă.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Buzău a fost identificat și prins un tânăr de 17 ani din Merei, bănuit că în seara de 25 ianuarie ar fi smuls geanta unei buzoience de 32 de ani care se deplasa pe o stradă din municipiul Buzău.

Partea vătămată a strigat după ajutor și, fără să stea pe gânduri, un  tânăr trecător a pornit în urmărirea bănuitului și a celorlalți trei minori care îl însoțeau la momentul comiterii faptei. Buzoianul cu spirit civic, în vârstă de 18 ani, a reușit prinderea unuia dintre cei patru tineri care încercau să fugă și a anunțat de îndată poliția.

Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că cei patru tineri, cu vârste cuprinse înre 11 și 17 ani, s-ar fi plimbat pe raza municipiului. Ajunși la o intersecție semaforizată, doi dintre cei patru tineri au văzut partea vătămată care aștepta la semafor pentru a se angaja regulamentar în traversarea drumului și au decis să îi sustragă geanta.

Tânărul de 17 ani implicat în comiterea faptei a fost depistat de polițiști la scurt timp și a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

În urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 17 ani, care a fost reţinut de poliţişti. Totodată, fiind prezentat instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close