Politic

BOMBĂ: Carmen Ichim a făcut anunțul!

Carmen Ichim a intrat oficial în politică. După aproape doi ani fulminanți la vârful Prefecturii Buzău, fosta șefă de la Casa Albă a decis să facă pasul în politică și s-a alăturat echipei PRO România.

Anunțul a fost făcut în această seară chiar de către Carmen Ichim. Astfel, zvonurile din ultima vreme privind o eventuală candidatură a sa la o funcție publică din Buzău își găsesc materializare, însă nu dinspre partidul despre care se vorbea, ci dinspre PRO România.

„Realizările profesionale pe care le-am obținut în perioada aprilie 2017 – decembrie 2019, în calitate de prefect al Județului Buzău, solidaritatea și aprecierea arătate de numeroși primari buzoieni și șefi de instituții atât la finalul mandatului, cât și după revenirea mea în funcția de comisar-șef al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Buzău, sunt tot atâtea motive ale deciziei pe care am luat-o – aceea de a contribui mai departe cu întreaga mea experiență și energie la construcția unei administrații publice eficiente, în slujba celor care și-au pus nădejdea în noi!

Privind retrospectiv, de la rezolvarea celor mai complexe probleme de fond funciar sau blocarea unor acte administrative adoptate în mod ilegal de unele autorități locale, până la problemele grave legate de infrastructură, mediu sau situații de urgență, pot să spun că nimic nu a lipsit din paleta de activități specifice unui reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Pe lângă acestea, am avut și ocazia de a-mi stabili o serie de obiective pe termen mediu și lung a căror realizare depinde, însă, hotărâtor și de implicarea decidenților politici care doresc cu adevărat binele comunității noastre, iar acesta este unul dintre motivele pentru care am decis să mă alătur echipei PRO ROMÂNIA – Buzău, o echipă energică și hotărâtă care și-a exprimat cu fermitate dorința de a mă sprijini în toate proiectele viitoare.
Dacă întreaga mea activitate a fost PRO BUZAU ,de astăzi suntem PRO ROMÂNIA!”, a scris Carmen Ichim pe Facebook.

Carmen Ichim și-a consolidat poziția în sfera politico-administrativă mai ales după accederea în funcția de prefect. Circulă zvonuri potrivit cărora fostul prefect și-ar fi atras deja o serie de primari care ar accepta să plece in corpore la PNL, alături de Ichim candidat.

Surse din PSD neagă acest lucru și susțin că toți primarii rămân strâns uniți în jurul echipei conduse de Marcel Ciolacu. Rămâne de văzut în ce direcție vor evolua lucrurile. Cert este că urmează o vară fierbinte!

eBuzău.ro

Scriem despre buzoieni, pentru buzoieni! Ajută-ne cu un SHARE!

Articole relaționate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close